Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g16kcal0.6g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal2.6g2.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419