Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl1.7g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g30kcal1.8g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0.9g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal7.8g12.9g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719