Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4.9g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1.5g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g33kcal1.8g2.2g1.6g0g
Valittu annoskoko12g17kcal0.9g1.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g140kcal7.6g9.3g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689