Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Poronliha 1.5g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.5g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g85kcal4.2g2.5g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283