Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna, annos 65g0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g24kcal0.4g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal1.7g5.2g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011