Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, vihre0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g4kcal0g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko12g2kcal0g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g1.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639