Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.5g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 2.2g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal1.2g2g2g1g
Valittu annoskoko12g17kcal0.6g1g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g0.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g149kcal5.1g8.5g8.5g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613