Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g3.4g9kcal0.6g0g0.8g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g25kcal1.2g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko12g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g106kcal5.1g2.6g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390