Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu4.4g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.7g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal0g8.4g0g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0g4.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0g2.1g0g0.1g
Arvot/100g100g146kcal0g35.9g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970