Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3.5g5.5kcal0.8g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g21kcal1.8g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g10kcal0.9g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.6g8.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839