Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.8g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g16kcal0.8g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g69kcal3.4g1.7g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891