Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1502.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras4.7g13kcal0.2g1.5g0.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g55kcal2.6g3.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko12g27kcal1.3g1.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.7g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g234kcal11.1g13.7g14.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498