Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1.6g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lohifilee 3.9g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g25kcal1.6g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal0.8g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.8g6.8g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908