Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1g2.2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.8g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g37kcal3.8g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko12g19kcal1.9g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g158kcal16.1g1.7g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984