Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnänalkiopasta plus (torino)1.8g6.3kcal0.3g1.2g0g0.1g
Maissi (makea), Rainbow1.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g25kcal1.2g4.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko12g13kcal0.6g2.1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal5.1g17.8g0.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376