Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g2.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ricotta, Castelli3.3g5.5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Voi 0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g62kcal3.2g1g5g0g
Valittu annoskoko12g31kcal1.6g0.5g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.8g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g262kcal13.6g4.2g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194