Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g10kcal0g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0g5.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644