Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Herne kuivattu 2g5.9kcal0.3g0.9g0g0.2g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g16kcal1.2g1.8g0g0.4g
Valittu annoskoko12g8kcal0.6g0.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.1g7.7g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110