Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g3.3g1.4kcal0g0.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g8.2g8.9kcal1.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g23kcal3.2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko12g11kcal1.6g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.8g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g96kcal13.6g0.8g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184