Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g1.1g4.9kcal0.1g0.7g0.2g0g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g2.2g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokosokeri1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Smetana, Valio, hyla1.1g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g1.1g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mustikka metsä- 2.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g54kcal1g6g3g0.4g
Valittu annoskoko12g27kcal0.5g3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.2g25.4g12.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665