Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.4g1.9kcal0g0.3g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g9kcal0g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko12g5kcal0g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal0g5g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094