Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g61kcal4g0.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko12g30kcal2g0.2g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal1g0.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g257kcal16.9g1.7g19.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723