Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.8g0.4kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.6g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.9g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Auringonkukkaöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g20kcal0.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g10kcal0.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal1.7g4.3g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381