Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g4.4g16kcal0.2g1.4g1.1g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g57kcal2g2.8g4g0.4g
Valittu annoskoko12g29kcal1g1.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g243kcal8.5g11.9g16.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224