Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g3.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g61kcal1.8g8.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko12g30kcal0.9g4.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.5g2.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g258kcal7.6g34.7g9.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238