Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Seiti pakaste 1.4g1.1kcal0.2g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g8kcal0.4g0.8g0g0g
Valittu annoskoko12g4kcal0.2g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g36kcal1.7g3.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442