Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl5.5g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g2.1g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g2.7g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g34kcal3.2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko12g17kcal1.6g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g146kcal13.6g1.7g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234