Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g2.1g10kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g54kcal2.2g8g1.4g1.6g
Valittu annoskoko12g27kcal1.1g4g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.6g2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g227kcal9.2g33.6g5.9g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453