Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g6.5g25kcal0.4g2g1.8g0.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g61kcal0.8g6.2g3.6g2g
Valittu annoskoko12g31kcal0.4g3.1g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.2g1.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g259kcal3.4g26.3g15.3g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448