Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g6kcal0.8g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko12g3kcal0.4g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g26kcal3.4g1.7g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234