Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.4g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Kevytmaito (Valio)7.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g34kcal1.6g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0.8g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.4g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.7g15.8g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000