Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.6g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.7g0.3kcal0g0g0g0.5g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.7g3.9kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g67kcal3.6g1.2g5.6g1.6g
Valittu annoskoko12g34kcal1.8g0.6g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.9g0.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g282kcal15.1g5g23.5g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365