Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal2.4g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal1.2g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10g1.7g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461