Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.7g4.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.4g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2.2g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.1g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.2g2.5g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317