Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.4g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.1g2.8kcal0g0.6g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.4g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.4g1.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal1.4g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0.7g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.8g8.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059