Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton2.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Kookoskerma, kara2.3g5.9kcal0.1g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g5.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukansiemen0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko12g16kcal1g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g130kcal8.4g1.7g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193