Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g8.6g10kcal2g0g0.2g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.7g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g53kcal4.6g1.2g3.4g0g
Valittu annoskoko12g27kcal2.3g0.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal1.2g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g222kcal19.2g5g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480