Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g14kcal0.4g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko12g7kcal0.2g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g57kcal1.7g4.2g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208