Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen5.5g7.1kcal0.9g0.1g0.4g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.5g3.9kcal0.5g0g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.9g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g30kcal2.8g1g5.6g0g
Valittu annoskoko12g15kcal1.4g0.5g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.3g1.4g0g
Arvot/100g100g125kcal11.7g4.2g23.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672