Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli41g70kcal5.3g1g4.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g23g10kcal2.3g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.6g4.2kcal0.2g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.2g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g16g68kcal13.5g1.1g1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.8g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)10g35kcal1.4g5.5g0.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g494kcal45.6g16.2g29.6g2.6g
Valittu annoskoko110g247kcal22.8g8.1g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g124kcal11.4g4.1g7.4g0.7g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915