Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g12g46kcal0g11.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g599kcal11.8g75.8g27.2g3.8g
Valittu annoskoko110g300kcal5.9g37.9g13.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g150kcal3g19g6.8g1g
Arvot/100g100g272kcal5.4g34.4g12.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257