Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 21g12kcal2g0.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g19g116kcal4.1g1.3g10.4g0g
Juusto, keskiarvo 28g97kcal6.9g0.1g7.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.1g6.7kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g1.5g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Kauralese 3.7g13kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g595kcal37.2g10.4g44.2g6.6g
Valittu annoskoko110g298kcal18.6g5.2g22.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna55g149kcal9.3g2.6g11.1g1.7g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.7g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129