Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee50g60kcal10.5g1.2g2.9g0g
Paprika keltainen, annos 40g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, tuore23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.9g5.5kcal0g1.3g0g0g
Soijakastike 2.9g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g2.9g0.5kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g5g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g179kcal23g13.8g6.2g1.4g
Valittu annoskoko110g90kcal11.5g6.9g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g45kcal5.8g3.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g82kcal10.5g6.3g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120