Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g21g49kcal2.4g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g204kcal7.8g21.8g9.6g2.6g
Valittu annoskoko110g102kcal3.9g10.9g4.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g51kcal2g5.5g2.4g0.7g
Arvot/100g100g93kcal3.5g9.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682