Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore63g18kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g16g6.1kcal0.5g0.5g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g162kcal7.4g8.8g10.2g3.2g
Valittu annoskoko110g81kcal3.7g4.4g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g41kcal1.9g2.2g2.6g0.8g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727