Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g6.3g20kcal3.3g1.8g0g1g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss9g29kcal2.3g0.1g2.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.3kcal0.3g1.4g0g0.4g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g222kcal22.4g10.6g9.8g4.4g
Valittu annoskoko110g111kcal11.2g5.3g4.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna55g56kcal5.6g2.7g2.5g1.1g
Arvot/100g100g101kcal10.2g4.8g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315