Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)11g22kcal1.3g2.6g0.5g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g37g56kcal6g1.5g3g0g
Purjosipuli 37g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g202kcal18g14.2g7.6g2g
Valittu annoskoko110g101kcal9g7.1g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna55g50kcal4.5g3.6g1.9g0.5g
Arvot/100g100g92kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676