Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g35g11kcal0.5g1.6g0.1g0.9g
Atria broilerin fileesuikale naturell42g46kcal9.7g0g0.9g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 6.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g279kcal23g5.6g17.6g2.2g
Valittu annoskoko110g140kcal11.5g2.8g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g70kcal5.8g1.4g4.4g0.6g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.5g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211