Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 44g12kcal0.5g1.9g0.1g0.9g
Sianliha keskiarvo 33g72kcal6g0g5.3g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g64kcal0.3g0.4g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g330kcal14.2g6.2g27g2.8g
Valittu annoskoko110g165kcal7.1g3.1g13.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g83kcal3.6g1.6g6.8g0.7g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824