Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Voi ingman4g29kcal0g0g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.6g0.3g0.7g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g42g140kcal5g27.6g1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g492kcal14.8g86.4g9g8.4g
Valittu annoskoko110g246kcal7.4g43.2g4.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna55g123kcal3.7g21.6g2.3g2.1g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565